Praktiske oplysninger

 

Vuggestuen:

På hver stue er der en whiteboardtavle. Her skal I som forældre krydse jeres barn af, når det er kommet, og hvornår I forventer at hente. Der er også plads til at skrive,  hvem der henter eller andet, der kunne være relevant at vide for personalet.

 

Tidspunktet for hvornår I henter er vigtig for vores planlægning af evt. vikardækning. Hvis vi kan se at der ikke så mange børn sidst på dagen, kan vi måske spare nogle vikartimer.

 

Nogle gange savner børnene jer også , og så er det rart at kunne sige, at mor henter dig f.eks efter frugt.

Og mht. de mindste der sover 2 gange. Så er det meget godt at vide, hvornår de bliver hentet, så vi ikke lige har puttet lille Birger og I kommer 10 minutter senere.

 

På gangen hænger der en stor blomstertavle. Her dokumenterer vi vores aktiviteter udfra de 6 temaer i læreplanerne.  Der vil være fornyelse på blomsten ca. en gang om måneden.

 

Endelig til slut vil vi være glade for, at I ringer inden kl. 9, hvis jeres barn er syg eller holder en fridag. Det er af hensyn til mad og planlægning.

 

Børnehaven:

Både i Troldehuset og i Hytten er der Whiteboardtavler, hvor der står lidt om hvad der er lavet i løbet af dagen samt ugeplan.

I vil også kunne følge os på instagram, snak med personalet om det.

Der er også i både Hytten og TRoldehuset en stor blomster tavle. Her dokumenterer vi vores aktiviteter udfra de 6 temaer i læreplanerne. Der vil være fornyelser på blomsten ca. 1 gang om måneden.